perh..panas sial ati aku dengar 1 komen dr wordpress aku.. memang menusuk kalbu dan sanubari. pesanan aku kpd makhluk yg bagi komen :

1. klu aku nak story psl diri aku ker, hidup aku ker, pengalaman aku ker, aku peduli per.. aku x nah suruh pon ko bukak blog aku. aku x nah pkse pon ko bg komen or bace ap yg aku nak komen. x yah nak bajet sgt.

2. ayat ko tu biar elok sikit. mcm gampang.. aku x nah kacau privasi ko, so, x yah nak hina2 blog aku.

3. yg ko sebok2 ckp wordpress aku buruk la..usang la..pehal? dah mmg aku x update citer dlm tu. klu aku nak merepek ker, mencarut ker, tu aku punyer hal. ko x yah nak sebok2. paham.

4. jage kehidupan ko dulu. sblum nak sebok2 hal org..



NotaKaki : sengal..ntah pape


6 Si Pembebel to "Pemberi komen paling CEL_KA.."

Social Share!

Get Social Share 2.0!