salam kesejahteraan semua. utk Post pertama ni, Strept nk luahkan perasaan GERAM tahap Atuk cipan kepada sesiapa yg menuduh Strept mencipta 1 lagi akaun FB dan menyamar sbg orang lain. Kononnya nama samaran tu adalah Malau Wee.. hahaha..

Strept pon x tau knp dituduh cam tu. em.. mungkin kami serupa??? TIDAK, mungkin kami senegeri atau senasib?? Oh, lagi TIDAK, yg penting, Strept Akiera masih Strept Akiera dan Malau Wee adalah Malau Wee.

Kat bawah ni antara beberapa ayat mase kami chatting pagi tadi. pukul 7.30 pagi. Online dari Cameron.. Bertempat di sebuah apartment dan ketika itu diatas katil. (ayat merata2)

(pagi tu tetiba dia on chat ngan Strept)

(ade sedikit luahan rasa hati. hahahahahahaha)

(Permintaan dr ku agar dia letak pic sebenar dia)

Lepas ni kalau anda2 x nak percaya, lantak la.. mls tol nk layan bnd2 remeh ni.. buang masa. x dapat pape pon.

Ok, tinggal pasal Malau Wee tu, biarkan dia dgn dunia dia. ni Strept cerita pasal Honey Moon. (sllunya utk pasangan lepas kawen) time2 ni la best utk mengeratkan lagi kasih sayang. haha..
Tapi ni honey moon laen.. disertai oleh 6 orang termasuk Strept, Niekman, Adi, Adib, Ikhwan dan Hafiz..

2 hari 1 malam kat Cameron Highland. korang2 dijemput dtg sini. hotel2 murah sgt2 (kalau rezeki baik la).. nk yg 150 kebawah pon ade. Apartmen kami duduk hanya RM13o.00. ade tandas, bilik ade 3, setiap bilik ade 2 katil queen. so total yg boleh masuk dalam 13 orang (sbb ade 1 katil double dacker). tv, astro, ruang tamu, peti dll sume disediakan. meja mahjung pon ade (bg sesapa yg reti main)..

Bilik x la secanggih hotel. ye la.. apartment.. mulanya nk book hotel gak. tapi sume full. yg tinggal hanya pakej2 mahal tuk kami. so mmg x sanggup ar.. yg penting apartmen tu boleh muatkan bilangan kami, ade tndas, ade tempat utk tido, ada TV pon dah kira ok. sbb bukan nk lama2 pon kat CH tu..

cume yg paling x best mase nk mandi pagi, water heater tetiba rosak plak. Masa mlm sblum tu ok, air pon hangat2 jer. sampai waktu nk ambik wudhuk subuh, perhhh!!!! air sejuk seh.. nk mandi pon pikir 100 kali. last2 hanya orang2 yg bela saka beruang kutub je yg mandi. kami yg normal x sangguppppp!!!! hahaha..

NotaKaki : x sempat nk g sume tempat sebab masa x cukup. Strept kene bergegas balik utk prepair brang coz esok dah nk balik KUIS.. taaruf nyer cerita..


4 Si Pembebel to "2 dalam 1 : tntang sape Malau Wee & HoneY Mo0n ke CH"

Social Share!

Get Social Share 2.0!